Nieuwsbrief jaargang 5, nr 2: prints for sale en erfgoed in opdracht

Bloembollen l Flower bulbsLente! Lente?

Inderdaad, het voorjaar laat het eind maart lelijk afweten met een poolwind die regelrecht uit Nova Zembla komt.

Voor iedereen die genoeg heeft van de kou, de grauwe winter en kale bomen is hier de mogelijkheid om de kleur van het voorjaar in huis te halen met een originele print van Siebe Swart: bloeiende tulpen van de bollenvelden bij Zijpe (Noord-Holland).

 

Na het verschijnen van eerdere speciale edities bij Huis Marseille, die allemaal zijn uitverkocht, is er een nieuwe serie editie prints, uitsluitend hier op deze site te koop.
De foto verschijnt in een gelimiteerde oplaag van 8, gesigneerd en genummerd en wordt afgedrukt op klassiek fotopapier door AAP-lab in Amsterdam (type C print). Het papierformaat is A3. De prijs is € 275 (inclusief BTW).
Meer informatie in de webwinkel >>

 

Roombeek

Luchtfotografie in opdracht

Voor het beeldessay van ‘Kiezen voor karakter‘, de Visie erfgoed en ruimte van het Ministerie van OCenW, heeft Siebe allerlei verschillende locaties gefotografeerd. Geen bedrijfspanden, huizen of winkels, maar cultureel erfgoed: van landschap tot woonwijk.  Op de foto rechts woonwijk Roomwijk in Enschede, het hart van de vuurwerkramp uit mei 2000.
Er is daarnaast uitgebreid gebruik gemaakt van het luchtfoto-archief en dat hield de kosten voor de opdrachtgever binnen de perken.

Overweegt u luchtfoto’s te gebruiken en wilt u weten of dat budgetair kan, neem dan vooral contact op met Siebe voor meer informatie of een offerte.

 

Tenslotte:

Lees de laatste blognotitie van Siebe over het boek Piloot van goed en kwaad  van Joost Conijn. Er verschijnen (on)regelmatig nieuwe postjes over relevante onderwerpen, de link is hier.

Comments are closed.