Nieuwsbrief jaargang 5, nr 1: een nieuwe jas

Panorama_Amsterdam_Cover

Met het nieuwe jaar is de site ook nieuw. Wat is er veranderd?

Alle losse onderdelen zijn geïntegreerd, dat wil zeggen, de site siebeswart.nl, siebeswart.photoshelter.com (het luchtfotoarchief) en de nieuwsbrief zijn nu allemaal gehuisvest onder siebeswart.nl.

U kunt in het archief luchtfoto’s bekijken, achtergrondinformatie lezen, beeld bestellen, u inschrijven voor de nieuwsbrief zonder dat er aan de lay-out van de site iets verandert.

Naast de luchtfoto’s zijn op deze plek ook de zwart-wit classics van Swart te zien: de panoramaboeken van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag,  de Stadsstillevens en de serie (in kleur) Entre Chien et Loupe.

De oude nieuwsbrief is hier te vinden.

 

Luchtfotografie: de A4 in opdracht van de NRC

Swart_M_A4_HH_04

In maart 2008 maakte Siebe in opdracht van de NRC voor het Magazine M een reportage over de drukste weg van Nederland, de A4. Want hoewel hij  ook veel op eigen initiatief succesvolle projecten ontwikkelt en uitvoert, zoals Het Lage Land, fotografeert hij ook voor derden, zoals in dit geval voor de NRC.

Mocht u zo’n opdracht overwegen, maar heeft u geen grote haast, laat dat dan weten en Siebe past zijn vluchtschema aan aan uw wensen.

De A4 >>

Prints bij Huis Marseille
Kortenhoef

Dit eveneens klassieke en toepasselijke beeld van de ijsbaan Kortenhoef is in beperkte oplaag te koop bij Huis Marseille.
Haast u, want het is bijna uitverkocht! Te laat, alle prints van Kortenhoef zijn uitverkocht.

Meer informatie en beeld van andere fotografen kunt u vinden op de site van Huis Marseille

Comments are closed.